گوگل هیچگاه به عنوان رقیبی جدی برای بخش پادکست شرکت اپل مطرح نبوده است. کاربران گوگل برای شنیدن پادکست یا باید از قابلیت گوگل موزیک استفاده میکردند یا باید دست به دامان اپلیکیشنهای متفرقهی پخش موسیقی یا پادکست میشدند. علاقمندان حرفهای این برنامههای صوتی هیچگاه از گوش دادن به برنامههای دلخواهشان توسط این اپلیکیشنها ابراز رضایت نکردند. این اپلیکیشنها به صورت تخصصی برای شنیدن موسیقی طراحی شده بودند و بعضا قابلیتهای مورد نیاز برای شنیدن پادکست را نداشتند. اپلیکیشنهای پادکست هم هیچگاه به بلوغ مورد نظر کاربران نرسیدند و نتوانستند به عنوان رقیبی برای اپلیکیشن تخصصی اپل مطرح شوند. حالا کاربران دیوایسهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید هم میتوانند از داشتن یک اپلیکیشن اختصاصی برای شنیدن پادکستهای مورد علاقهشان لذت ببرند. گوگل بالاخره و پس از مدتها انتظار اپلیکیشن پادکست خود را منتشر کرد.
همانطور که انتظار میرفت این اپلیکیشن دسترسی به منبعی بسیار غنی از فایلهای صوتی را به کاربران اندروید میدهد. در آغاز شروع به کار، بیش از ۲ میلیون پادکست در اختیار کاربران این اپلیکیشن خواهد بود. این اپلیکیشن با دیگر سرویسهای گوگل از جمله دستیار صوتی آن به خوبی سازگاری داشته و دارندگان اسپیکرهای هوشمند گوگل میتوانند از آن لذتی دو چندان ببرند. گفته میشود گوگل برای ساخت این اپلیکیشن از هوش مصنوعی به صورتی ویژه استفاده کرده و همین نکته آن را از یک پخشکنندهی سادهی فایلهای صوتی متمایز میکند.
غول تکنولوژی در ماههای آینده برنامههای متعددی برای معرفی چندین ویژگی مبتنی بر هوش مصنوعی دارد. این ویژگیها نه تنها به کاربران توانایی جدا کردن پادکستهای مورد علاقهی خود را از بین موضوعات و زبانهای متعدد را میدهد، بلکه میتواند خلاصهای از فایل انتخاب شده توسط کاربر را در اختیار او بگذارد. شاید به نظر برخی این ویژگی محتویات پادکست انتخاب شده را لو بدهد، اما در بسیاری از مواقع میتواند در زمان کاربر صرفهجویی کند. به گفتهی گوگل این اپلیکیشن علائق کاربر را تشخیص داده و میتواند لیستی از پادکستهایی که ممکن است برای او جالب باشند تهیه کند.